.

.

.

.

.

Over Luxaro


Openbare verlichting zorgt voor sociale veiligheid en verkeersveiligheid en draagt bij aan een prettiger en mooiere omgeving. Nederland is n van de meest verlichte landen ter wereld. Het totale energieverbruik van alle OVL in Nederland is berekend op ongeveer 600.000 tot 700.000 MWh/jaar en dit stijgt nog steeds.

Gestimuleerd door de wens van overheden om energie te besparen heeft het werkveld van de openbare verlichting het afgelopen decennium een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Er zijn talloze oplossingen ontwikkeld die uiteenlopen van energiezuinige (LED)lampen tot systemen die de lichtintensiteit aanpassen op de verkeersintensiteit of -aanbod. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk in energie en geld en kan lichthinder worden voorkomen.

Luxaro is een adviesbureau dat werkzaam is op het gebied van openbare verlichting en is gespecialiseerd in energiebesparende openbare verlichtingssystemen. Vr en samen met opdrachtgevers werken we doelgericht aan duurzame en praktische oplossingen voor (verouderde) openbare verlichting.

Luxaro kan vanaf (voor)ontwerp tot en met realisatie ondersteuning leveren aan alle beheerders van de openbare ruimte en partijen die zich bezig houden met de inrichting ervan.

Nieuwe website

Dit is een nieuwe website. Mogelijk wordt de site niet door alle webbrowsers correct weergegeven. Wilt u eventuele fouten doorgeven aan info@luxaro.nl?